Termografering

Värmeförluster i en byggnad kan stå för upp till 50 % av den totala energikonsumtionen och uppstår genom luftläckage i skorstenar, på vindar, i väggventiler samt dåligt förseglade fönster och dörrar. Att det finns luftcirkulation är viktigt för hälsa och välbefinnande, men de flesta byggnader har mycket högre luftcirkulation än vad som är nödvändigt.

Läckagets väg är ofta komplicerad och utan bilderna från en värmekamera är den svår att åtgärda. Vid termografering identifierar vi de värmemönster som inte är synliga för det mänskliga ögat och gör det lätt att åtgärda problemområden för att stoppa energiförlusten omedelbart.

Låt oss göra en granskning av ditt hem och dina byggnader för att förbättra energieffektiviteten, på så vis sänks energiförbrukningen och kostnaderna för uppvärmning. Kontakta oss på telefon 0226-615 90 eller mejla för mer information och offert.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng